TESTIMONIALS

Kim

Na verschillende jaren van strijden tegen kilo’s, vet, calorieën en andere zogenaamde boosdoeners, had ik de strijd opgegeven. Wat ik echter niet voor ogen hield, is dat ik me al die jaren had gefocust op de ‘looks’ van mijn lijf en niet op wat mijn lichaam allemaal voor mij doet op een doordeweekse dag: tillen, bukken, lopen… dIk maakte voor mezelf een duidelijke keuze: Ik verlegde mijn focus op gezond zijn en zocht te hulp van Leen. Vanaf het moment dat zij in mijn leven kwam, ging ik als een trein! 

Leen heeft me de de tips en tricks gegeven die ik nodig had om mijn progressie naar ‘the next level’ te tillen. Hoewel ik haar nog nooit heb ontmoet, voelt het alsof ik haar al jaren ken. We doen aan online coaching, want we wonen op grote afstand van elkaar. Haar voedingsadviezen zijn haalbaar, het is verre van een dieet. Ik eet dagelijks met veel plezier en variatie zonder dat ik mijn vorige eetgewoonten volledig overboord heb moeten gooien. Die kleine aanpassingen hebben een groot effect op mijn gewicht en op mijn sportprestaties.

Maar een even groot effect hebben Leens voortdurende schouderklopjes en duwtjes in de rug: zonder die aanmoedigingen was ik niet zo ver gekomen. Het werk doe je natuurlijk zelf, maar het gevoel dat er iemand meekijkt over je schouder, is onbetaalbaar. Leen runt haar bedrijfje met passie, en dat voel je al vanaf het eerste laagdrempelige contact. Mijn streven naar een betere versie van mezelf gaat nu uit van een positieve benadering. En ik kan met de hand op het hart zeggen dat ik voor het eerst in 43 jaar oprecht van mijn lijf hou, met al zijn ‘flaws’ maar vooral ook met zijn kracht en vitaliteit. En daarvoor ben ik Leen heel erg dankbaar!

Eva

Eva haar voornaamste doel was niet om gewicht te verliezen, maar om sterker te worden na een schouderblessure. “Maar ik vond veel meer bij Leen.” Ze had altijd al een goede dosis zelfvertrouwen, maar Eva leerde dat ze meer kon dan ze dacht en ze maakte een hele transformatie door: “Ik ben enorm fier op hoe ik eruit zie op onze trouwfoto’s.”

Ze verloor meer dan 40kg en talloze centimeters. “Bovendien heb ik sinds ik Leen haar tips gebruik bijna geen last meer gehad van mijn Crohn.” Eva kon zonder problemen op huwelijksreis en beklom daar ook enkele bergtoppen.

“Ik voel me topfit en ben gemotiveerd om het zo te houden!” Eva sport nu bijna elke dag: Ze komt naar Sculpt, zwemt, krijgt begeleiding bij mij en volgt mijn workoutplan voor thuis. “En doordat ik dankzij Leen terug meer kracht heb in mijn schouder, heb ik een oude hobby weer kunnen opnemen: Ik doe nu terug wekelijks judo.”

In 2020 moest Eva stoppen met judo omdat ze zwanger werd. Ze maakte een zeer mooie zwangerschap door en kon onder begeleiding blijven sporten tot twee weken voor haar uitgerekende datum. Ze beviel ven een prachtige dochter en kijkt al uit om in januari terug te starten met sport. Ze is tijdens haar zwangerschap niet bijgekomen, sterker nog, ze weegt nu minder dan ervoor. “Ik ben superfier op mezelf en Leen erg dankbaar om me op een verantwoorde manier te begeleiden tijdens deze periode.”

Davina

Davina was het wel al gewend om naar de fitness te gaan, maar was de motivatie verloren. “Voor mij een goede reden om een coach te nemen.” Na 13 lessen was zij back on track en ze voelt zich veel beter in haar vel. “Ik weet hoe goed sporten kan zijn voor een persoon, maar ik moest de drive terug vinden. Daar heeft Leen voor gezorgd”.

Mahdieh

“Het beste wat mij kon overkomen op dit moment.” Zo noemt Mahdieh onze coachings. Ze heeft een stressvolle, emotioneel geladen job en voelt zich altijd beter na de trainingen. “Nu kan ik mij komen afreageren en tegelijkertijd fitter en strakker worden.” 

Mandy

Mandy startte met personal coaching en maakte enorme vorderingen. Ze leerde correct bewegen en kreeg dankzij het sporten meer zelfvertrouwen. “Ik heb dankzij haar de kracht gevonden om te sporten. Ze doet nu twee keer per week mee met Sculpt. “Het motiveert mij om samen met andere mensen oefeningen te doen.” 

Goldie

Goldie (27) kwam naar mij met een gebrek aan zelfvertrouwen. Na haar zwangerschap was ze heel wat kilo’s bijgekomen. Nadien kreeg ze wat tegenslagen en voelde ze zich steeds slechter en slechter in haar vel. “Ik verafschuwde het om nieuwe kledij te moeten kopen en ik merkte dat ik elke spiegel vermeed.”

Goldie kwam bij mij en was direct overtuigd van mijn manier van werken. “En het heeft me ongelofelijk geholpen! Leen pushte me om door te bijten, was een luisterend oor en gaf me de innerlijke rust die ik al zo lang nodig had. “Na elke sessie voelde ik mezelf een pak beter en voelde meer energie dan ik ooit gevoeld heb.”

Maar niet alleen tijdens dat uurtje hielp ik Goldie. “Als mama van een 2,5 jarige peuter en partner van een revaliderende man, is het niet altijd gemakkelijk om te werken aan jezelf, laat staan de ruimte te vinden voor jezelf. Leen heeft me hierin begeleid.”

Lesley

Lesley (28) zocht contact omdat ze geveld was door klierkoorts. “Ik moest mezelf al maanden voortslepen, had continu keelpijn, sliep niet goed, gloeide constant. Mijn hoofd wou van alles doen, maar mijn lichaam wou niet mee. Het enige wat de dokter kon zeggen was dat ik moest rusten.” Maar Lesley kon daar geen vrede mee nemen en deed een oproep via instagram naar tips om terug energie te krijgen. “Leen ging erop in. Ze gaf me niet alleen tips, maar ze zei ook dat ze me wou begeleiden als beginnend personal trainer. Dat was een écht geschenk uit de hemel. And we women need to support each other, am I right?

Dus dat was het begin van enkele lastige, maar steeds deugddoende, sportsessies op maat. En stilaan kreeg Lesley haar energie terug.

“Ingaan op het voorstel van Leen is met andere woorden één van de beste keuzes geweest die ik dit jaar heb gemaakt. Want door haar heb ik vooral de reflex (!) teruggekregen om te sporten. Ik heb ingezien dat sport een belangrijke schakel is om je immuunsysteem én hersenen een boost te geven. En dat (samen) sporten zowel in je eigen omgeving, als op verplaatsing, een echte stimulans kan zijn, ‘to kickstart your day, every damn (or other) day’

Naomi

Naomi zocht personal coaching omdat het in haar leven op dat vlak ontbrak aan regelmaat. Een drukke job, een flexijob in het weekend en een sociaal leven om U tegen te zeggen. “Ik vond het lange tijd gewoon geen prioriteit, maar op den duur was ik minder tevreden over mezelf.” Door haar actieve leven was Naomi nog steeds redelijk fit, maar ze wilde spiermassa aanmaken. Het enige wat Naomi nodig had om terug in die flow te komen, waren 10 beurten personal coaching. Ze vond de motivatie terug en begon zelf terug naar de fitness te gaan. Ze gaat nu zelf voort met een door mij ontworpen fitness workoutplan op maat.

Ines

Ines (35) is een jonge mama en kreeg werk, kinderen en sporten niet meer gecombineerd. Ze was dan ook over de jaren heen een vijftiental kilo’s bijgekomen door haar zwangerschappen en door het gebrek aan sport. Daarvan is ze nu ondertussen al tien kilogram terug kwijt. “Ik ben iemand die letterlijk alles al geprobeerd heeft, maar nu boek ik eindelijk succes en dat maakt mij enorm gelukkig.” Ze heeft nu de motivatie om ook naast onze trainingen ook zelf thuis te sporten. “Daarnaast volg ik twee keer per week het workoutprogramma dat Leen voor mij gemaakt heeft en we gaan op zaterdag altijd zwemmen met het gezin.”

Gina

Gina (52) leidde een actief leven en voelde zich nog erg fit, maar met haar 112kg wist ze dat er iets moest veranderen. “Ik heb misschien geluk gehad, maar je lichaam blijft je een ongezonde levensstijl niet vergeven.” Dankzij een koolhydraatarm dieet en mijn coachings, viel ze meer dan 20kg af. “Naast het afvallen, merk ik ook dat mijn huid zich redelijk goed hersteld heeft.” Gina heeft bijna geen overtollige huid en kan nu zelfs haar spieren bewonderen. “Nog iedere keer is het voor mij moeilijk om te komen (sporten zal nooit een gewoonte worden), maar ik ben iedere keer heel tevreden als ik geweest ben.”

Instagram highlights