workoutplannen en e-books

Naast Personal Coaching, bied ik ook workoutplannen aan. Ik heb homeworkouts en je kan ook dankzij mijn plannen het zelfvertrouwen krijgen om zelf in een fitness binnen te stappen. Ik reik je namelijk alle informatie aan die je nodig hebt om te weten wat je moet doen in de gym. Je kan nu heel eenvoudig mijn workoutplannen aankopen via deze link: payhip.com/leenpeet

Woon je bijvoorbeeld ver en kan je niet wekelijks naar het Gentse komen voor Personal Coaching? Dan zijn deze workoutplannen ideaal. Zoek je toch nog wat meer begeleiding? Kijk dan eens bij Online coaching. Zoals je ziet: ik heb voor ieder wat wils.

FAQ

Heb je interesse gekregen in één van mijn workoutplannen, maar je hebt geen PayPal? Volg dan de onderstaande betalingsinstructies op:

Schrijf het bedrag over op:
Leen Peeters
BE45 9731 4275 0789

Zet in de mededeling over welk workoutplan het gaat en stuur me ook een mailtje.

Opgelet: Ik ben in verlof vanaf 28/12 – Wie dan via deze weg bestelt, krijgt het workoutplan ten vroegste op 17/01

Je krijgt een pdf  en filmpjes van alle oefeningen om te downloaden op je computer, tablet of gsm. Ik raad aan om het workoutplan af te printen en de filmpjes op te slaan op je Google Drive of cloud, zodat je ze altijd mee kan nemen en op ieder apparaat kan bekijken. 

Het workoutplan met bijbehorende filmpjes is dus voor altijd van jou. Dat betekent dat jij het altijd kan herhalen indien gewenst. Na een tijdje kan je er helemaal je eigen plan van maken.

In dat geval mag je mij asap mailen zodat ik dat kan corrigeren en dan stuur ik het filmpje nog na.

Mijn workoutplannen zijn laagdrempelig en je kan op eender welk niveau ermee beginnen. Je kan altijd meer gewicht toevoegen als je dat thuis hebt, of weglaten als het te zwaar is. Heb je hier nog meer gedetailleerde vragen over? Boek dan een coaching call.

Dat hangt ervan af hoeveel vet je wil verliezen en/of hoeveel spiermassa je wil krijgen. Je zal eerst meer zelfvertrouwen krijgen en vertrouwen in je lichaam. Je zal liever naar jezelf kijken in de spiegel. Als je spiermassa aanmaakt, zal je niet per se direct kilo’s afvallen, maar wel op termijn. Volg je het plan goed op en weet je niet waarom je geen resultaat ziet? Book dan een coaching call zodat ik je eventueel op weg kan helpen met voedingsadvies op maat.

Mijn workoutplannen zijn voorlopig enkel in het Nederlands. Indien gewenst, kan ik ze wel vertalen in Engels. 

For now my workoutplans are only in Dutch. If needed, I can translate in English. Let me know via e-mail.

"Ik heb superveel zin om ervoor te gaan, dankzij jouw haalbare en leuke plannen!"
"Ik hou het goed vol en vind het nog leuk ook. Het workoutplan is fijn en afwisselend."
"Het is soms erg pittig, maar je motiveert me met de programmatie wel om te blijven doorbijten!"
"De workoutplannen van Leen zijn een van de betere aankopen van het afgelopen jaar."
"Amai, dankuwel voor het nieuwe workoutplan. Het ziet er weeral geweldig uit! You are the best."